Achtergrond

Remi's foto's 2014 080De oprichtster van het Centrum voor Welzijn is Sarah van Keulen MSc. Haar achtergrond is gelegen in de Arbeids- & Organisatiepsychologie en in de Klinische psychologie. Vanuit de Klinische psychologie heeft ze onderzoek gedaan naar de effecten van mindfulness trainingen. Daarnaast heeft zij de 1,5 jaar durende opleiding tot Mindfulnesstrainer afgerond aan de Hogeschool Utrecht.

Van jongs af aan wil ze mensen helpen. Haar langgekoesterde droom is een centrum te creëren waar mensen de gelegenheid wordt geboden om helemaal tot rust te komen en waar nieuwe inzichten opgedaan kunnen worden voor in het dagelijks leven: Het Centrum voor Welzijn. Kernwoorden hierbij zijn: modern, biologisch, eerlijk en natuurlijk.

Het Centrum voor Welzijn biedt Mindfulnesstrainingen voor verschillende doelgroepen. Sarah van Keulen MSc. kwam zelf in 2009 in aanraking met Mindfulness en wist meteen dat ze hiermee verder wilde. Vanaf 2010 geeft ze dan ook diverse trainingen, binnen en buiten de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Ze vindt het erg mooi om te zien wat Mindfulness de meeste mensen aan handvatten kan bieden voor in het dagelijks leven.